VOYVODA si SHEMALE ZERO in Bucuresti

Vineri, 13 septembrie 2013,  trupa bulgareasca VOYVODA va concerta in clubul Ageless din capitala. Seara va fi deschisa de trupa Shemale ZERO.Concertul de la Bucuresti va face parte dintr-un turneu european pe care cele doua trupe il vor sustine intre datele 11 septembrie-3 octombrie in tari  Bulgaria, Macedonia, Germania, Slovenia, Franta, Spania.

VOYVODA  este o trupa de postpunk/coldwave din Sofia ,Bulgaria. In cei peste 5 ani de activitate Voyvoda au lansat 2 albume, 4 Ep-uri, au cantat in tari ca Cehia , Polonia, Germania, Lituania, Grecia si au facut muzica pentru cateva documentare. Ultimul album intitulat Iztok, a fost lansat prin intermediul labelului german afmusic si s-a bucurat de foarte multe recenzii pozitive din partea presei internationale.

 

Shemale ZERO este o trupa bulgareasca de electro-queer punk ce se bucura de succes in randul fanilor de profil .Ei au lansat 3 EP-uri si acum 3 ani au deschis o parte din showurile celor de la Combichrist in estul Europei si nu numai.


Biletele se pot achizitiona numai la intrarea in clubul Ageless, in seara evenimentului, iar pretul este de 15 LEI. Accesul in club se va face incepand cu ora 21:00.

Sursa: The Invisible Guest Booking

Data evenimentului:   September 13, 2013  | 0 Comments  | 2409 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: VOYVODA si SHEMALE ZERO in Bucuresti

COMENTARIUL TAU