stiri rock

Detalii privind ROCK'N'IASI 2013

Detalii privind ROCK'N'IASI 2013
Asociaţia Culturală Moldavia în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi vă invită în luna noiembrie din cursul anului 2013 să participaţi la cea de-a IX-a ediţie a festivalului Rock’n’Iaşi.

Proiectul Rock’n’Iaşi promovează debutul artistic al tinerilor artişti pasionaţi de muzică rock. Obiectivul general este încurajarea şi sprijinirea a minim 30 de formaţii rock din România şi din străinătate într-un cadru organizat şi de renume pentru comunitatea rock naţională, precum şi dezvoltarea organizaţională a asociaţiilor culturale ieşene.

Rock’n’Iaşi este un festival de metal în plină ascensiune pe scena românească. Oportunitatea pe care o adresează proiectul Rock’n’Iaşi tinerilor muzicieni rock din Romănia, este de a se face cunoscuţi publicului, de a fi jurizaţi obiectiv de persoane calificate, care să le ofere un feedback constructiv prestaţiei pe care o au, de a fi promovaţi în ediţiile următoare în calitate de câştigători ai uneia dintre secţiuni, de a apărea în reviste de promovare, pe site-uri de specialitate, de a cânta în faţa unor trupe consacrate în domeniul muzical rock, atât din România cât şi din străinătate.

Înscrierile la concurs se fac prin intermediul unui formular online ce poate fi gasit pe site până la data de 31 august. Concursul propriu-zis va avea loc între 1-3 noiembrie 2013.

Acest proiect este finanţat de AFCN (Administraţia Fondului Cultural Naţional).

Date de contact proiect:
-    coordonator proiect: Ana Preotu – 0752.991.352
-    festivalul.rockniasi@gmail.com
-    asociatiamoldavia@gmail.com
-    www.rockniasi.ro

Sursa: Rock'n'Iasi
Posted by H., at 11:30 |  July 18, 2013  | 0 Comentarii  | 1967 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Detalii privind ROCK'N'IASI 2013

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri